Traiteurservice

U kan uw bestelling doorgeven via het emailadres info@restaurantlaurus.be, ons contactformulier of via bespreking in het restaurant.

Soep (Prijs per liter)

Bisque van grijze garnalen/liter
€ 14.00
Pompoensoep met grijze garnalen en saffraanroom/liter
€ 10.00
Curry visssoep/liter
€ 12.00

Voorgerechten

Salade van huisgerookte eendenborst, rode biet, parmesaan, broodkorstjes, parmesaan
€ 22.00
Dagverse vis, aardappelmousseline met grijze garnalen, beurre blanc
€ 20.00
Gemarineerde Schotse zalm, zwarte ramanas, coulis van waterkers, frisse kruiden mengeling
€ 17.00
Huisgerookte zalm, taartje van franceline aardappel met zure room en mierikswortel
€ 17.00
Halve kreeft " Belle Vue"
€ 25.00
Halve kreeft op wijze van de chef ( met gekonfijte look en bisque)
€ 25.00
Cannelloni van dagverse vis, wilde black tiger garnaal, jus van schaaldieren
€ 22.00
terrine van ganzenlever, chutney van kweepeer, brioche
€ 22.00

Hoofdgerechten

Tournedos van hert, bruine jus met truffel, gratin, assortiment groenten
€ 28.00
Filet van everzwijn, wildjus, groenten, gratin
€ 28.00
Ierse filet pur, gebakken ganzenlever en Madeirasaus
€ 32.00
Rosé gebraden eendenborst, honing-tijmsaus, gebakken aardappel, groenten
€ 24.00
Assortiment gegrilde vis, beurre blanc, groenten en aardappelpuree
€ 28.00

Buffet (vanaf 6 personen, prijs per persoon)

Buffet (vanaf 6 personen)
€ 40.00
pp
  • Krokant gebraden kippenboutjes met rozemarijn en aardappeltjes 
  • Koude penne met tonijn en rode sjalot 
  • Gevulde Parijse paddestoelen 
  • Varkensgebraad met zachte kappertjescrème 
  • Tomaat mozzarella 
  • Gerookte visschotel 
  • Brood, boter en salades
Buffet (vanaf 6 personen)
€ 40.00
pp
  • Tomaat mozzarella
  • Krokant gebakken kippenbout met rozemarijn en aardappeltjes uit de oven 
  • Italiaanse charcuterieschotel 
  • Varkensgebraad met tapenade van zongedroogde tomaat, rucola en parmesaan 
  • Trammezone met gerookte zalm en kruidencrème 
  • Koude pasta me peultjes, pijpajuin en verse vis 
  • Brood, boter en salades
Buffet (vanaf 6 personen)
€ 40.00
pp
  • Carpaccio van ossenhaas met aardappelsalade en truffel 
  • Gemarineerde Schotse zalm met dille dressing 
  • Gevulde Parijse paddestoelen 
  • Pastanestjes met zongedroogde tomaat en grijze garnalen 
  • Penne met look, piment, olijven en ontvelde tomaat 
  • Rundergebraad ingesmeerd met fijne kruiden 
  • Brood, boter en salades
Buffet (vanaf 6 personen)
€ 47.00
pp
  • Tortilla met coulis van tomaat en peterselieolie 
  • Carpaccio van ossenhaas en aardappelsalade met witte asperges 
  • Penne met pikante tomatensaus en groen olijven 
  • Halve tomaat gevuld met tonijn en lookmayonaise 
  • Trammezone met gerookte zalm en kruidencrème 
  • Cocktail van kabeljauwrug , broccoli en fijne boontjes 
  • Parmaham met rucola en parmesaan 
  • Brood, boter en salades
Buffet (vanaf 6 personen)
€ 48.00
pp
  • Gamba’s omwikkeld met een dun schijfje spek en remouladesaus 
  • Terrine van rivierkreeftjes en gerookte zalm met wasabi 
  • Pakketje van groene asperges, gemarineerde Schotse zalm en roze peper 
  • Blokjes geelvin tonijn op de grill, vinaigrette van bieslook 
  • Italiaanse Charcuterie schotel 
  • Pastanestjes van zongedroogde tomaten en grijze garnalen 
  • Huisgerookte eendenborst met mango en rucola 
  • Meritusgebraad met pittige slamengeling 
  • Brood, boter en salades

Desserts

Assortiment dessert ( 4 stuks pp)
€ 12.00
Assortiment geaffineerde Belgische kaas ( 5 soorten, druiven, noten en brood)
€ 12.00