A la carte kaart

Voorgerechten

Dagverse vis, beurre blanc, witte paddenstoelen, mosselen
Traag gegaarde filet van parelhoen, eendenlever, râgout van paddenstoelen
Avocado, dragonmayonaise, crab, zure room
Rog rolletjes, girolles, prei, selder, Hollandaise
Stoofpotje van dagverse vis, jus van schaaldieren, citroenverbena

Hoofdgerechten

Rug van Duroc, 5 specerijen, eigen jus met steranijs en kaneel
Kalfshaasje, spek, mosterd, gebakken aardappel, bruine jus
Krokant gebakken kalfszwezeriken, Dijonaise, gebakken witloof
Ierse zes rib, saus van girolles, tijm, gebakken aardappeltjes
In hoeveboter gebraden zeetong, puree, frisse groenten
Filet pur van Limousin, gebakken eendenlever, bruine jus van Madeira, paddenstoelen

Desserts

worden voorgesteld aan tafel
Geaffineerde Belgische kazen